3D-mallinnus Kauhajoen toimipisteestämme

3D-mallinnus on omiaan esimerkiksi tulevan siivouskeskuksen havainnollistamiseen

Moppien esipuhdistinkoneiden lisäksi osaamiseemme kuuluu 3D-mallinnus, joka havainnollistaa virtuaalisesti tilaajalle esimerkiksi tulevan siivouskeskuksen ulkonäön ja toiminnallisuuden. Vaikka keskuksen neliömäärä olisikin tiedossa, ilman mallinnusta ei voida tarkalleen tietää, mikä kokonaisuus toimii ja mikä ei. Moni asia näyttää paperilla usein hyvältä, käytännössä asia voikin olla ihan toisin. Teemme mallinnuksia toimipaikassamme Kauhajoelta yritys- ja julkisektorin tarpeisiin ympäri Suomen.

Kysy lisää

Näin 3D-mallinnus toteutetaan

Asiakas toimittaa meille tulevan tilan pohjapiirustuksen, josta saamme tarvittavat mitat. Lisäksi kartoitamme lisätiedot, kuten siivouskeskukseen haluttavat toiminnot, keskustelemalla asiakkaan kanssa. Tämän jälkeen mallintaja alkaa toteuttamaan saadun tiedon pohjalta kyseistä kokonaisuutta. Mikäli havaitaan, että kyseinen kohteen järjestys ei toimikaan, teemme uuden version kyseisestä tilasta.

Mallinnus voidaan toteuttaa kuvina, videona tai ohjelmaversiona, jossa käyttäjä pääsee kulkemaan kyseisessä tilassa ja havainnoimaan itse tulevan kohteensa kaikki halutut/tarvittavat toiminnallisuudet. Kyseinen ohjelmaversio voidaan toteuttaa PC-, iOS-, Android- sekä web-selaimelle tehdyllä sovelluksella.

Millintarkka lopputulos – tiedustele 3D-mallinnusta tarpeisiisi

3D-mallinnuksen käyttökohteita on paljon muitakin kuin siivouskeskukset. Mallinnus soveltuu remonttikohteisiin, uudisrakentamiseen ja koneiden/laitteiden suunnitteluun. Kaikki tämä ja paljon muuta voidaan toteuttaa millimetrin tarkasti ja todeta mahdollinen toiminnallisuus ennen kuin mitään konkreettista on vielä ehditty valmistaa. Näin säästetään aikaa ja rahaa!

Ota yhteyttä