ESSI-koneet

Koneet valmistetaan omissa tuotantotiloissamme Kauhajoella

ESSI on kotimainen kone, joka valmistetaan Etelä-Pohjanmaalla, Kauhajoella. Suosimme tuotannossamme lähialueen palveluita siten, että kaikki metallituotteet ja niiden jälkikäsittelyt tapahtuvat n. 25 km säteellä toimitiloistamme. Sähköosia lukuun ottamatta on kone kokonaisuudessaan kotimainen.

ESSI-koneet esipuhdistavat 17-20 moppia n. 20 minuutin aikana. Kolmivaihevirralla toimiva ja pienempi kokoinen kuin maahantuomamme iso malli. ESSI myydään korotusjalalla varustettuna, toimitamme korotusjalkoja myös mittatilaustyönä. ESSI sopii pieneenkin tilaan. Tilavaatimus: tasainen alusta ja hyvin tuulettuva tila sekä kolmivaihevirta. Joustavan työskentelyn varmistamiseksi on syytä suunnitella sen käyttö kohteeseen erikseen. Kätisyys voidaan vaihtaa tilan mukaan mutta se on tehtävä tilausvaiheessa. Esipuhdistimia on saatavana kolmena erilaisena vaihtoehtona. Suoraan ilmanvaihtohormistoon liitettynä (välisuodatin), suoraan ulos johdettuna sekä pölypussilla varustettuna ilman hormiliitäntää.

ESSI toimii seuraavasti: mopit pyörivät rummussa n. 15 min välillä rummun vaihtaen pyörimissuuntaa samoin kuin pesukoneessakin. Irtolika ja roskat putoavat rikka-astiaan ja se tyhjätään lian kertymisestä riippuen joko kerran päivässä tai joka 5. koneellisen jälkeen. Kone sammuu automaattisesti ja mopit ovat valmiita odottamaan pesua. Suosi ergonomisia pyörillä varustettuja kärryjä tms. moppien siirtelyyn.

ESSI helpottaa päivittäistä moppihuoltoa huomattavasti ja on samalla myös erinomainen työturvallisuuden kohottaja. Moppien pöly on siivoushenkilöstölle vaarallista ja altistumista tapahtuu muuten päivittäin. ESSI parantaa myös sisäilmastoa eli palvelee tasapuolisesti kaikkia tilojen käyttäjiä. Moppien harjauksesta nouseva pöly leijuu ja leviää sisäilmaan laajalti koneellisen ilmanvaihdon ilmavirtausten ansiosta.

ESSI 20 PreCleaner -käyttöohje (pdf) »
ESSI 20 PreCleaner esite »