Siivoustekstiilien esipuhdistus laatulaitteilla

Maailma on muuttunut ja pölytön suljettu järjestelmä on ENTISTÄKIN TÄRKEÄMPI tapa välttää siivoustekstiilien pölypäästöjä. HUOLEHDI turvallisesta työskentelystä!

Esipuhdistus laitteitamme ovat ESSI 20 ja saatavilla myös kahta eri mallia Isoa Moppi putseria, jotka helpottavat päivittäistä siivoustekstiilihuoltoa huomattavasti. Näiden koneiden käytön on havaittu vähentävän myös siivoushenkilöstön hengitystieinfektioita ja siten parantavan työturvallisuutta sekä työssä viihtymistä. Lisäksi valmistamme isoja ja pieniä siivouspyykkivaunuja.

Välineellä on väliä – valitse meidät

Vain puhtailla välineillä syntyy todellista laatua. Siivoustekstiilien esipuhdistuskoneemme hoitavat jopa 20-60 moppia kerralla, (Essi 20 Pre Cleaner koneella max.20kpl ja Isoilla moppi koneilla max.60kpl), taatusti tehokkaalla lopputuloksella. Essi-koneita on käytössä ympäri suomea jo kahdeksatta vuotta. Käyttökokemukset ovat vain positiivisia. Essi-koneen kapasiteetti on moppeina laskettuna n. 470 moppia/ työvuoro tai n. 28 koneellista/työvuoro, jos käytetään 15 minuutin ohjelmaa. Keskustele kanssamme päivittäisestä siivoustesktiilimäärästä. Tutustu Essin ominaisuuksiin sekä säästölaskelmiin ja tee tilaus. Useamman koneen hankintoihin voit tilata esittelyn mahdollisuuksien mukaan.

Tutustu laitteiden ominaisuuksiin ja tee tilaus – ota yhteyttä! Tutustu myös videoihimme!


Essi 20 Pre cleaner säästää työaikaa 20min/hlö. Tämä aika on käytettävissä ammattitaitoa vaativaan työhön eli laadun kohentamiseen tai johonkin extratyöhön/tilaustyöhön. Kolmen henkilön organisaatiossa se on jo 1h lisää työaikaa siivouspalvelun tuottamiseen.

Käsin puhdistus maksaa 3 henkilön organisaatiossa n. 4020€/vuosi. Essin työkustannus on vain n.302€/vuosi.


Ota yhteyttä Näin pieni määrä jätettä lähtee kierrätykseen kuljetuksen mukana takaisin tehtaalle!


Näin pieni määrä jätettä lähtee kierrätykseen kuljetuksen mukana takaisin tehtaalle!


Muista myös huolto

Meiltä voit tilata myös ESSI- ja Isojen-koneiden huoltopalvelun. Voit jättää huoltopyynnön kätevästi lomakkeella joka löytyy Koneet ja Laitteet välilehden alta.

KONEET JA LAITTEET